Please update your Flash Player to view content.

Portfolio

De illustraties die ik maak, kunnen in verschillende technieken uitgevoerd worden. Voor boekillustraties gebruik ik vaak een combinatie van aquarelverf en een zwarte fineliner. Voor kleurplaten een dikke zwarte stift, en portretten van (huis)dieren of personen zijn het mooist vervaardigd in pastel of (kleur)potlood.

Welkom

Als freelance illustratrice maak ik illustraties in opdracht voor bedrijven en particulieren. De opdrachten variëren van illustraties voor kinderboeken, kalenders, etiketten, behandelkaarten en reclame-uitingen, portretten van huisdieren en personen, tot stillevens van bloemen, bruidsboeketten en landschappen.

De illustraties kunnen in diverse technieken uitgevoerd worden, zoals aquarel, pastel, stift en (kleur)potlood.

Het ontwerpen van affiches en (ansicht)kaarten behoort ook tot mijn mogelijkheden.

Neem gerust een kijkje bij mijn portfolio om een indruk te krijgen wat ik tot nu toe gemaakt heb. Ik heb daarbij onderscheid gemaakt in de diverse technieken waarin de opdrachten zijn uitgevoerd.

Opdrachten

Hieronder kun je een aantal voorbeelden bekijken van illustraties en tekeningen die ik in opdracht heb gemaakt. Onder andere kleur-/stickerboeken in opdracht van Boekspecials Nederland voor Zeeman, een kalender gebruikt als relatiegeschenk voor Schuitemaker Machines B.V. en kleurplaten in opdracht van kleurplaten.nl.

Neem contact met me op voor de mogelijkheden of een prijsopgave.

Over mij

Mijn naam is Karin van den Berg-Warmerdam en ik ben geboren in De Zilk (ZH). In 1993 ben ik met mijn man naar Almelo verhuisd waar we nog steeds met veel plezier wonen samen met onze twee kinderen.

Als kind had ik al de wens om illustratrice van kinderboeken te worden. Ik ben begonnen met "Tekenen Diverse Technieken" aan de Vrije Academie te Sassenheim en aansluitend heb ik daar diverse cursussen "Aquarelleren Voor Gevorderden" gevolgd.

De jaren die daarop volgden heb ik op meerdere plekken geëxposeerd met aquarellen, diploma’s behaald in Reclame- en Werktekenen en diverse werken in opdracht gemaakt. Onder andere illustraties voor sticker- en kleurboeken en kalenders; ontwerpen van affiches, logo’s en ansichtkaarten; aquarellen en pasteltekeningen van bedrijfspanden, woonhuizen, huisdieren, bloemstillevens, etc.

Neem maar een kijkje bij mijn portfolio!

 

 

 

Aquarel

Aquarel is een transparante techniek die heel geschikt is voor het vastleggen van landschappen of bloemstillevens, maar ik heb deze techniek ook vaak gebruikt voor het vastleggen van bedrijfspanden en woonhuizen. Soms gebruik ik daarnaast (aquarel)kleurpotloden of een zwarte fineliner om het geheel een illustratief karakter te geven.

Op deze manier leent deze techniek zich ook uitstekend voor illustraties voor reclamedoeleinden.